Hirdetés

Jövő hónapban jön a League of Legends társasjáték

|

Kedvenc bajnokaiddal már az asztalon is feedelhettek a Mechs Vs Minionsnak köszönhetően.

Hirdetés

A Riot Games a számítógépekről a fizikai térre vált a Mechs Vs Minions társassal, amiben a League of Legends jól ismert karaktereit és minionjait vonultatja fel egy kooperatív játékban. A szabadidős projektnek indult móka októberben már a boltokban lesz.

A Mechs Vs Minions egy sztoriorientált társas, amiben négy, a játékból jól ismert Yordlet irányíthatunk. Corki, Tristana, Heimerdinger, és Ziggs a főszereplőink, akiket végigvezethetünk a moduláris táblán, a 10 választható misszió valamelyikében. Egy küldetés nagyjából 60-90 percet vehet igénybe.

A társas dobozában 5 alakítható tábla lesz, 4 kézzel festett bajnok figura, kártyák, kockák, 100 minion és minden, amire csak szükséged lehet. Ha valami elveszik, akkor a Riot támogatási részlege örömmel kisegít.

A Mechs Vs Minions megjelenése október 13-án várható, és a Riot Merch üzletből lesz megrendelhető 75 dolláros áron (nagyjából 21 000 Ft).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)