Hirdetés

A galaxis szennye mind rajta van a LEGO Mos Eisley maketten

|

Semmi sem maradt le a hírhedt űrkikötő másáról. Az összes karakter, aki csak felbukkant a filmben most ott figyel kockaként. Ezt érdemes megnézni közelebbről.

Hirdetés

A LEGO és Star Wars rajongó I Scream Clone megépítette Mos Eisley pontos mását, a kocsmától a kikötőkön át az éppen utasra váró űrhajókig. Ahhoz képest, hogy a Tatooine-ról van szó, meglehetősen élettel telinek tűnik a terep.

A készlet közepén természetesen a kantin kapott helyet, körülötte birodalmi rohamosztagosok járkálnak és elhagyott siklók porosodnak. A sarokban még Boba Fett hajója is ott figyeli a galaxis szennyét.

A legnagyobb lazaság az építményben, hogy le lehet emelni a kocsma tetejét, és figyelhetitek, ahogy a legkülönbözőbb életformák könyörögnek a részegedésért. Vagy munkáért.

Mivel egy rajongói munkáról van szó, így a szett természetesen nem vásárolható meg, amit nagyon sajnálunk. Kitennénk így Star Wars napon az asztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)