Hirdetés

Zsivány Egyes - bemutatkoztak a legújabb ütős LEGO készletek

|

Mondhatni elmaradhatatlan velejárója egy Star Wars filmnek a hozzá kapcsolódó LEGO játékok és figurák megjelenése. A Force Friday alkalmából pedig kaptunk is néhány új, Zsivány LEGO csomagot.

Hirdetés

A divat változik, a LEGO örök. Ezt a Disney-nél is jól tudják, így rögtön 5 új jármű és 3 építhető figura került ki a LEGO gyár falai közül. A Zsivány Egyeshez már megjelentek a sima játékfigurák is, amiket zseniális animációs videóval mutattak be a nagyközönségnek.

Az új csomagban birodalmi és lázadó gépeket is kaptunk, ezek látjátok az alábbi galériában:

A három építhető karakter pedig nem más, mint Jyn Erso, egy új K-2SO droid és egy birodalmi rohamosztagos katona:

Tény, hogy az eredeti LEGO-s tartalmak mindig kiváló minőségűek, de azért a rajongói alkotások néha még ezeket is képesek túlszárnyalni. A Zsivány Egyes december 16-án kerül mozikba és a hagyományos előzetesek mellett a LEGO-s változat is elkészült hozzá.

Ti melyik új készletre csapnátok le a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)