Hirdetés

A Mario Pikachunál jobb plüssöd sosem lesz

|

A Nintendo bevezetett egy újfajta terméket, ami valószínűleg minden Nintendo rajongó szívét megdobogtatja majd. Ennyit számít a bajusz.

Hirdetés

Köszönhetően a Pokémon GO elképesztő sikerének, a hamarosan érkező mobilos Super Mario Runnak, és a tegnap óta lázasan várt Nintendo Switchnek a cég jól ismert figurái most hatalmas rajongásnak örvendenek.

Erre játszik most rá egy kicsit a Nintendo és a Pokémon Company, akik megalkották Mario Pikachut. Ez a brand egy limitált példányszámú ajándéktárgy sorozatot jelöl. Vannak plüss figurák, játékkártyák, pólók, 3DS tokok, füzetek, minden, amit csak akartok.

Az egyetlen szomorú része az akciónak, hogy ezek a termékek csak a Japánban működő Pokémon Centre üzletekben vásárolhatóak meg október 29-től. Vagy eBayen, ha szerencsés vagy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)