Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - a távirányítós Nomad ND1-et azért elfogadnánk

|

A Mass Effect: Andromeda holdjárójának neve Nomad ND1 lesz, és valódi, távirányítós változatát a játéktól külön, de ajándék fémdobozzal vásárolhatjuk meg - nem kevés pénzért.

Hirdetés

Sajnos mint szinte minden távirányítós gyűjtői extra (egy Splinter Cell-es Paladinra még mindig vágyom), előreláthatólag a Nomad ND1 is csak az Egyesült Államok területén lesz kapható. Az amerikai Amazon oldalán jelent meg, ahol az áll, nem postázzák az USA-n kívülre.

Mindenesetre a nyálunkat azért csorgathatjuk rá. A 199,99 dolláros, avagy közel 56 ezer forintos, gyűjtőknek szánt kütyü az eredeti Nomad ND1 1:18 méretarányos, licencelt mása. Okostelefonunkkal irányíthatjuk, USB-vel tölthetjük a beépített akksiját, villog, és a kerekei elől-hátul forognak. A játék nem jár hozzá, viszont egy fémdoboz igen. Megjelenés valamikor jövőre, valószínűleg a játékkal együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)