Hirdetés

Pandemic Iberia - a híres társas egy rendhagyó kiadással tér vissza

|

A népszerű Pandemic társasjáték tervezője készíti el a most bejelentett limitált verziót, ami a 19. századi Spanyolországba kalauzolja a játékosokat.

Hirdetés

A szerkesztőségben nagy népszerűségnek örvendenek a társasjátékok, többek között a Pandemic is elő szokott kerülni ha együtt játszik a csapat. Ebben a társasban a játékosok feladata az, hogy négy világméretű járvány ellenszerét megtalálják és megmentsék az emberiséget a biztos pusztulástól. A most bejelentett különleges gyűjtői kiadásban sem lesz drasztikusan más a recept.

A lényeges különbség az új játékban bemutatott korban mutatkozik meg. A Pandemic Iberia ugyanis 1848-ban játszódik az Ibériai-félszigeten. Itt maximálisan öt játékos (nővér, vasutas, falusi orvos vagy tengerész szerepkörben) veheti fel a harcot négy legendás betegség ellen. A legyőzendő kórok listáján a malária, a tífusz, a sárgaláz és a kolera lesz megtalálható.

Az utazást hajó vagy vonaton oldhatjuk meg, fontos feladatunk lesz éppen ezért a vasúthálózat kiépítése is. A tisztított víz elterjesztése is kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy végül megmeneküljön a félsziget lakossága. Matt Leacock, az eredeti Pandemic tervezője és a Pandemic Legacy társtervezője is részt vesz az új társasjáték megalkotásában, ez pedig garancia az újabb sikerre. A fent megnézhetitek a játékról most kiadott teaser videót is.

A Pandemic Iberia megjelenését 2016 őszére tervezik, limitált kiadásban. Pontos darabszámot egyelőre még nem említettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)