Hirdetés

Valaki megépítette a Pongot a valóságban, és zseniális!

|

Azt hinnéd, hogy csak egy egyszerű pingpong asztalról van szó, de ezek a srácok valami sokkal menőbbet hoztak össze.

Hirdetés

Mivel a világ egyik első videojátéka, a Pong az asztaliteniszen alapul, nem lenne nehéz reprodukálni a valóságban, azonban ez a dél-amerikai csapat úgy döntött, hogy nem érik be ennyivel.

A srácok elkészítették a videojáték asztali mását, amelyben egy kocka alakú labdát pattogtathatunk a pálya két vége között. Az irányítás az eredeti játékhoz hasonlóan egy tekerővel van megoldva, a játékmenet pedig nevetségesen szórakoztatónak tűnik.

A készítőknek több mint két évig tartott az asztal összeállítása, amivel szabadidejükben foglalkoztak, azonban mivel egyiküknek sem volt ilyen jellegű képzettsége, az összeszereléstől a programozáson át mindent YouTube videókból és fórumokról tanultak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)