Hirdetés

A bolti kiadás eltörpül az új LEGO Star Wars csillagromboló mellett

|

A rajongói LEGO csillagromboló annyira hatalmas, hogy három szintnyi belső teret is kialakítottak benne.

Hirdetés

A fenti képen egymás mellett látható a játékboltokból beszerezhető, 2014-es LEGO csillagromboló készlet, és a most elkészített rajongói verzió is. A méretbeli különbség több, mint lenyűgöző, ez már a fenti képen is jól látszik. Ráadásul ezt a monstrumot belül is remek dolgokkal tömték meg.

Az ISD Tyrant névre keresztelt űrhajót a Doomhandle néven tevékenykedő rajongó építette meg. Annyira hatalmas lett végül az űrjármű, hogy helyet kaphatott benne egy külön hangár, több kisebb hajó és három szint, tele különféle izgalmas szobákkal. A Tyrant egészen pontosan 1,4 méter hosszú és 32 kilót nyom, ha minden belső tartozékot elhelyezünk benne. Remélhetőleg ez a csillagromboló nem fog szomorú véget érni

Nézzétek meg a hatalmas LEGO csillagrombolóról készült képeket, melyeken kitűnik, hogy mennyire figyelt az alkotó a legapróbb részletekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)