Hirdetés

Távirányítós játékként jelenik meg a Star Wars egérdroidja

|

Az MSE-6-os droidok nem játszottak éppen kiemelkedő szerepet a Star Wars filmekben, a Disney mégis megépíti játékformában a meglepően részletes háttérrel bíró mókás kis robotot.

Hirdetés

A Disney alaposan felpörgette a különböző Star Wars témájú ajándéktárgyak és játékok gyártását, a legutóbb leleplezett cuccok között pedig ott találjuk az MSE-6 sorszámú droidot is. A távirányítós modellel pedig szinte tökéletesen reprodukálhatjuk a filmbeli jelenetet, amikor szerep jutott az egérdroidnak.

A modell emlékezetes feltűnése ugyanis abból állt, hogy Chewbacca rákiabált a Halálcsillag fedélzetén, a robot pedig őrült tempóban elrohant különböző droidhangok közepette. Ennek megfelelően a távirányítóval nem csak az elég egyszerű kinézetű droid mozgását irányíthatjuk, hanem különböző hangeffekteket is bekapcsolhatunk távolról.

A Star Wars lore szerint egyébként ezek a droidok nagy bukásnak számítottak, míg a birodalmiak fel nem vásárolták mindet, ezt követően általában takarítottak és kisebb javításokat végeztek el. Több egységet összekötve viszont okosabbá vált a gépezet, így pedig például rohamosztagosokat is elvezethettek egy-egy katonai létesítmény megfelelő részébe. A valódi droid megjelenésével kapcsolatban az a kellemetlen hír, hogy egyelőre csak a Disney vidámparkjának ajándékboltjában lehet majd megvásárolni.

Mit gondoltok, jól fogy majd a távirányítós droid?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)