Hirdetés

Ez lesz a nagymamád kedvenc birodalmi rohamosztagosa

|

A Hot Toys egy igazán rendhagyó Star Wars birodalmi rohamosztagos bábut dobott piacra. A figura páncéljának festése láttán legtöbbünknek a nagyi kedvenc porcelánjai fognak eszünkbe jutni.

Hirdetés

Bár a Star Wars mozifilmekben legtöbbször a klasszikus birodalmi rohamosztagos öltözet, vagyis a Stormtrooper páncélzat védi a galaxis legrosszabbul célzó sorkatonáit, de a Csillagok háborúja univerzumának ismerői azért jól tudják, hogy a Birodalom katonai dizájnerei ennél jóval kreatívabbak. Számos különböző katonai vért létezik ugyanis a specifikus feladatokra kiképzett harcosaik számára.

Már a korábbi filmekben is feltűntek például a Snowtrooper és Scout Troope egységek, a Zsivány Egyesben pedig már a Death Trooper és Shoretrooper katonák is debütálni fognak. Játékfigurák tekintetében pedig még ennél is jóval szélesebb a skála a birodalmi öltözetek terén. A Hot Toys például most egy igazán formabontó játékot dobott piacra. Ennek a birodalmi rohamosztagosnak a fehér páncélját ugyanis porcelánokra jellemző kék festések díszítik. A kínai eredetű motívumok tényleg egyedivé teszik a figurát, de azért valljuk be, megnyugtató, hogy a filmekben azért nem fog visszaköszönni ez az öltözet. 

A galériára kattintva ti is megnézhetitek a porcelánpáncélba bújtatott rohamosztagost.

Ti kedvelitek az efféle különleges páncélzatokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)