Hirdetés

Így válnak valóra drónokkal a Star Wars űrcsatái

|

Néhány lelkes rajongó szenzációs videót készített, ehhez pedig nem kellett más, csak néhány drón és egy kis kreativitás.

Hirdetés

Tavaly év végén új életet lehelt a sorozatba a Star Wars: The Force Awakens, így érthető, hogy most ismét Star Wars-lázban él az egész világ. Már készül a következő film, sorban jelennek meg a játékok és természetesen a rajongók is teljesen rá vannak pörögve a témára.

Az alábbi rajongói alkotás a Corridor Digital műve, akik kvadrokopterek segítségével reprodukálták a sorozat legismertebb űrhajóit, az X-Winget és a TIE Fightert. A pilóták egy speciális eszközt használtak a videó elkészítéséhez, melynek segítségével egy speciális szemüvegen keresztül a drón pilótafülkéjét belülről láthatják, ami nagy segítséget nyújt a bonyolult manőverek végrehajtásában. A videó zenéje is egyébként saját (persze azért ismerős motívumokat is tartalmaz), Blake Robinson keze munkáját dícséri.

A srácok egy werkfilmet is készítettek, amelyben többet is megtudhatunk a videó mögötti technikai bravúrokról, abba is mindenképpen érdemes belenézni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)