Hirdetés

Suicide Squad - újabb menő akciófigurák érkeztek

|

A Suicide Squad kapcsán több gyártó is lehetőséget kapott, hogy saját stílusában jelenítse meg a film főszereplőit, a Bandai Jokere és Harley Quinnje pedig minőségi darabnak tűnik.

Hirdetés

Úgy látszik, a Warner komolyan hisz a Suicide Squad sikerében, ugyanis már most jóval több, a DC-gonoszokat ábrázoló gyűjthető figurát mutattak be, mint amire egy kisebb horderejű filmnél számítani lehet. Legújabban a Bandai S. H. Figuarts szériájának mutatkozott be két új darabja.

Talán nem lepődtök meg, hogy a Jared Leto által alakított Joker mellett a Margot Robbie-féle Harley Quinn kapott egy-egy figurát, ezúttal a filmben látható akciójelenetek közben használt fegyvereikkel. Ahogy az alábbi képeken láthatjátok, egész sok részlet kidolgozásra került a polcra állítható DC-gonoszokon, de az árukat és a megjelenésük dátumát valószínűleg csak a Suicide Squad augusztusi premierjéhez közelítve tudjuk majd meg. Addig talán befut egy Deadshot-figura is néhány másik szereplővel egyetemben.

Hogy tetszenek a figurák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)