Hirdetés

Társasjáték készül napjaink egyik legnépszerűbb battle royale játéka alapján

|

A Respawn Entertainment battle royale játéka egy új formátumban is szerencsét próbál.

Hirdetés

A gamerek nemcsak a képernyő előtt ülve szánnak időt a videojátékokra, ki vannak éhezve a társasjátékokra is, elég csak olyan kirobbanó Kickstarter-sikerekre gondolni, mint az Elden Ringé vagy a Heroes of Might & Magicé. A Valódi játékok rovatunkat olvasva azonban senki nem marad le semmiről, folyamatosan írunk a szcéna legizgalmasabb projektjeiről: a 2023-as felhozatalban például helyet kapott The Witcher-, Frostpunk- és The Elder Scrolls V - Skyrim- adaptáció is. 

Egyre többen látnak fantáziát egy társasjátékos átiratban, ennek köszönhetően a közösségi kalapozás szüntelenül pörög, és olyan projekteket is kitermel, mint az Apex Legends feldolgozása. 

Hirdetés

A Respawn Entertainment 2019-ben elrajtolt battle royale játéka alapján a Glass Cannon Unplugged (Frostpunk: The Board Game) készít társasjátékot az Electronic Arts támogatásával. A sajtóközlemény szerint a Kickstarter-kampány május 17-én rajtol el, a miniatűrökkel vívott meccsek 2-4 játékos számára kínálnak majd szórakozást, egy forduló körülbelül egy órát vesz igénybe, és egy innovatív, taktikusságra ösztönző harcrendszeren keresztül csaphatunk majd össze. A készítők ígérete szerint az akció "egy teljesen magával ragadó, háromdimenziós környezetben bontakozik ki", amelyet egyenesen a képernyőkről emeltek át. A promóciós videóban már meg is csodálhatjuk az első négy - festetlen - miniatűr figurát (Bangalore, Bloodhound, Wraith, Gibraltar): 

A Glass Cannon Unplugged úgy tervezi, hogy az Apex Legends: The Board Game később kap majd kiegészítőket és egyéb bővítményeket is, amik közül néhányat már a májusi kampány elindulásakor felfednek majd. A projekt már két éve fejlesztés alatt áll, és hosszú távra terveznek, moduláris térképek és cserélhető karakterek sokaságára számíthatunk. Ti be fogjátok szerezni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)