Hirdetés

Elkészült a tökéletes The Beatles LEGO készlet

|

A LEGO legjobb ötlete volt a LEGO Ideas, melynek köszönhetően rajongók által tervezett készletek kerülhetnek a gyártósorra. Valaki egy sárga tengeralattjárót álmodott meg. AZT a sárga tengeralattjárót.

Hirdetés

A Torontóban élő Kevin Szeto már nem egy LEGO készletet tervezett. Főleg vasutakat rakott össze, de nagyjából egy évvel ezelőtt megálmodta a Beatles Yellow Submarine-jának, avagy sárga tengeralattjárójának, illetve a zenekar tagjainak LEGO mását.

Az ötlet persze mindenkinek tetszett, a projekt pedig odáig jutott, hogy a termék már novemberben forgalomba kerülhet. A több mint 550 darabból álló készlet tartalmazza egyrészt magát a megénekelt járművet, melybe beleültethetjük a banda négy tagját, John Lennont, Paul McCartneyt, George Harrisont és Ringo Starrt. Aki látta az 1968-as Yellow Submarine animációs filmet, az érteni fogja, mi az a rettenetes kinézetű figura mellettük, aki meg nem, annak eláruljuk, hogy az egyik szereplőről, Jeremy Hillary Boobról van szó. Mind vele, mind nélküle csodálatos. A tengerentúlon 60 dollárba fog keürlni, nem tudjuk, hozzánk mikor jut el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)