Hirdetés

Ezt a Ríviai Geralt szobrot mi is elfogadnánk

|

Nem mindennapi figurákkal készül a The Witcher 3: Wild Hunt előtt tisztelegni egy prémium termékeket gyártó vállalat. A különleges széria első darabja Ríviai Geralt lesz.

Hirdetés

Lengyelország fő exportcikke a The Witcher lett, ez nem is vitás. A közelmúltban forgalomba hozott Geraltos bélyeget valószínűleg az egész világ vadássza, most pedig a Prime 1 Studio tervezett egy olyan minőségi szobrot, amely szinte megszólal. 

A Prime 1 erősen limitált szériájának első szobra természetesen a The Witcher-trilógia főszereplőjét ábrázolja a legapróbb részletekbe menően, méghozzá kétfajta változatban: az elsőből 1000 darab készül, míg a másodikból 500, viszont utóbbinál lecserélhetjük Geralt szakállas ábrázatát egy borotváltra. A gondosan megmunkált, nagy odafigyeléssel készített, élethű bőrrel ellátott prémium figura 66.2 centiméter magas és 40.9 cm széles, így néz ki (lapozzátok végig a galériát, érdemes): 

Geralt hasonmását körülbelül 213 ezer forintnyi összegért rendelhetjük elő (mindkét verziót, akár részletekben is), várhatóan 2017 júliusa és szeptembere között jelenik meg. Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a következő a Prime 1 sorozatában: talán Ciri? Vagy Yennefer? Ti kit látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)