Hirdetés

Ezek a The Division figurák a Dark Zone legzordabb arcai

|

A VTS Toys jelenleg is dolgozik egy szabadon átalakítható Division figurán, ami a Dark Zone Agent-et mintázza. Remélhetőleg nem a csalókat.

Hirdetés

Ha tetszik a Tom Clancy's The Division Dark Zone Agent alapkinézet, akkor ezt a figurát akarod az asztalodra. A játékok gyártásával foglalkozó VTS Toys éppen azon dolgozik, hogy annyira átalakíthasd majd a karaktert, amennyire csak akarod.

Az egyszerűen csak VM-017 The Darkzone Agent címen futó megoldás nagyjából 30 cm magas lesz, ami 1/6-a az eredeti karakternek. Emellett kapunk majd mellé egy nagy rakás eszközt, amiket rátehetünk/levehetünk róla.

Már most előrendelhető a figura, ami várhatóan az év utolsó negyedévében fut majd be. Az ára nagyjából 40 ezer forint körül lesz (átszámolva, azt nem tudjuk, hogy nálunk kapható lesz-e).

Amikor kifizeted az árát pont úgy fogod érezni magad, mint akit kizsebeltek a Dark Zone-ban. Az élmény kerül ennyibe biztos.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)