Hirdetés

Új kiadással frissül a Betrayal at House on the Hill társas

|

Több mint 10 év után kap frissítést a népszerű Betrayal at House on the Hill.

Hirdetés

2004-ben jelent meg a Betrayal, ami azonnal nagy sikert aratott a társasjáték-kedvelők között, még annak ellenére is, hogy közel sem volt hibátlan a játék. A kiadó Avalon Hill a szükséges változtatásokat eszközölve 2010-ben kiadta a második kiadást, ami számos módosítás mellett kiegyensúlyozottabbá tette a játék szabályait is.

Hirdetés

Nemrégiben új videót töltött fel YouTube-ra a Hasbro, akik az Avalon Hill, és így a Betrayal at House on the Hill tulajdonosai is. A mindössze 28 másodperces videóból konkrétan semmi nem derül ki a készülő, új kiadással kapcsolatban, mindössze annyi, hogy valamikor a közeljövőben, több mint 10 év után újra frissítést kap a játék.

Az alap Betrayal élményt a második kiadás óta már több társas is átvette, így készült el például a D&D-szerű Betrayal at Baldur's Gate, a Scooby-Doo-n alapuló Betrayal at Mystery Mansion, vagy a Betrayal Legacy, aminek szobái minden végigjátszásnál véglegesen megváltoznak, így minden játék más és más az előző eseményeinek fényében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)