Hirdetés

A valóságban is elkészült Westeros kedvenc társasjátéka

|

Aki szeretné, most már megrendelheti saját Cyvasse készletét. G. R. R. Martin képzeletbeli társasa nem olcsó, de nagyon menő.

Hirdetés

Az angol Bristol Design Forge nevű cég azonnal ráharapott a projektre, amikor egy magánszemély megrendelte a Trónok Harca könyvekben sokat emlegetett Cyvasse készlet elkészítését. A csomagot már bárki megrendelheti, de nem lesz olcsó.

George R. R. Martin saját bevallása szerint a Cyvasse valahol a sakk, a Stratego és a Blitzkrieg között van, de a pontos szabályokat nem írta le egyik könyvében sem. Szerencsére a rajongók azért kidolgozták a maguk megoldásait, így a Design Forge-tól rendelhető verzióhoz kétféle szabálykönyv is tartozik a 66 földlapka, a 46 játékoslapka és a tábla mellett.

A társas ára durván 100 font, ami azt jelenti, hogy nagyjából 35 000 forintot kell a kasszánál hagyni a kétszemélyes készletért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)