Hirdetés

Winter is Coming - próbáld ki az ingyenes Trónok harca kártyajátékot

|

Készült egy nem hivatalos, viszont meglehetősen szórakoztató Trónok harca kártyajáték, amely a hatodik évad debütálása miatt nem is lehetne aktuálisabb.

Hirdetés

A Trónok harca 6. évadának világpremierjére ma hajnalban került sor. Rengetegen várták már a szerteágazó történet folytatását, így aki már túl van rajta és a Telltale Games epizodikus kalandjátékát is kipipálta, de még nem akar elszakadni ma George R.R. Martin világától, annak van egy jó tippünk. 

Készült ugyanis egy teljesen ingyenes, nem hivatalos Trónok harca kártyajáték az HBO műsora és a könyvek alapján, amit az alkotó, Alex of House Kessler honlapjáról tölthettek le. A játék egyáltalán nem bonyolult (angol nyelvtudás azért kell hozzá), viszont legalább nyolc emberre (egy házigazdára és hét játékosra) szükség van hozzá, de ha sikerül összehozni a sorozatot kedvelő haveri társaságot, remek partijáték válhat belőle. Kezdetben mindenki kap egy kártyát egy képességgel, egyesek Targaryenek lesznek, néhányan pedig más jól ismert karakterek a sztoriból. Ha a Targaryeneknek sikerül mindenkit megölniük, akkor ők nyernek, viszont ha a többiek intézik el a Targaryeneket, akkor ők diadalmaskodnak. A kártyajátékban váltogatja egymást a nyár és a tél és mindent a házigazda irányít.

A további szabályokat megtaláljátok részletesen leírva a Winter is Coming honlapján, továbbá kelleni fog egy jó nyomtató is. Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)