Hirdetés

Lenyűgözően élethű ez a Wonder Woman szobor

|

Sok kiváló gyűjtői relikviát láttunk már, de ez a már-már megtévesztően élethű szobor az utóbbi idők egyik legjobbja. Gal Gadot rajongóknak erősen ajánlott.

Hirdetés

Habár a Batman v Superban: Dawn of Justice-ban már vendégeskedett a karakter, csak jövőre érkezik meg az első önálló Wonder Woman-film, melyben Gal Gadot virít majd az amazon szerepében. Az első előzetesek rendkívül ígéretesnek néznek ki (persze a DC eddigi sikereit ismerve szkeptikusnak kell maradnunk), az alábbi Wonder Woman relikvia pedig valami egészen elképesztő.

Habár Wonder Womanről van szó, ez a limitált kiadású szobor valójában a Batman v Superman kapcsán készült. A Sideshow és a Prime 1 Studio kollaborációjaként létrejött csoda nagyjából egy méter magas és annyira részletgazdag, hogy első pillantásra nem is vettük észre a képeken, hogy miről van szó. A szobor életszerű bőrét egy speciális áttetsző gyantának köszönheti.

A szoborból mindössze 750 darab készült, szóval ha szeretnétek egyet, akkor gyorsan csapjatok le rá. Persze csak akkor, ha nem para, hogy 2100 dollárba (kb. 578 ezer forint) kerül.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)