Hirdetés

Zsivány Egyes - így fest a hivatalos Darth Vader figura

|

A Hot Toys legújabb figurájának hála részletes képet kapunk arról, hogyan is néz majd ki Vader nagyúr a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetben.

Hirdetés

Bár még odébb van a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet bemutatója, szerencsére egyre több információ lát napvilágot a filmmel kapcsolatban, ezeknek köszönhetően pedig talán könnyebben kibírjuk majd a decemberi premier napjáig. Ezúttal a Hot Toys legújabb játékfiguráját csodálhatjuk meg, ami a gyártótól megszokott kiváló minőséget tükrözi.

A Hot Toys játékok és a Star Wars-univerzum kapcsolata már nagyon hosszú múltra tekint vissza, így cseppet sem meglepő, hogy a Zsivány Egyes kapcsán is új figurákat dob piacra a cég. A most leleplezett játék ráadásul azért is különleges, mert általa végre pontosan kiderült, hogyan néz majd ki Darth Vader a legújabb filmben.

Az alábbi galériában rengeteg képet meg tudtok nézni az 1/6 méretarányú gyűjtői figuráról, amihez az előrendelők még egy kétoldalú hátlapot is kapnak. 

Első ránézésre teljesen a klasszikus öltözet köszön vissza, de ha ti észrevettetek valami apró eltérést, akkor mindenképpen meséljétek el kommentben, hogy mit találtatok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)