Hirdetés

Steam Machine - csak a GDC-n tudjuk meg, hogy halott-e

|

A Valve egyáltalán nem úgy tűnik, hogy fel akarná adni a Steam Machine PC-konzol ötletét, bár elég pesszimista nyilatkozatok is megjelentek az elmúlt időkben a koncepciót illetően.

Hirdetés

A Valve nemrég erősítette meg, hogy idén nem lesz Steam Dev Days, helyette inkább a Game Developers Conference-re szeretnének koncentrálni. Most azt is elárulták, hogy az ottani előadásai központi témája lesz a Steam Machine gépcsalád, illetve bemutatják a Steam Controller végleges változatát is.

A Valve főleg azért érezhette, hogy ezt meg kell velünk osztania, mivel a gamer PC-ket építő és árusító Origin PC (akik Omega néven maguk is készülnek egy nappaliba szánt csúcsgéppel) vezérigazgatója, Kevin Wasielewski azt mondta egy a CES-en adott interjúban, hogy a Steam Machine név gyakorlatilag halott. Ekkor árulta el azt is, hogy a Valve által készített kontroller végleges változata is bemutatásra kerül a márciusi GDC-n.

Hogy megtudunk-e valamit például a hordozható Steam Mahcine-ről, viszont csak a konferencián derül ki. A kontrolleren kívül egyébként a Valve sok mindennel készült eddig is a Steam Machine-ek bevezetésére, ilyen például a kliens már meglévő nagyképernyős módja, vagy a SteamOS.

Mit gondoltok, számíthatunk végre valami érdemi haladásra, vagy továbbra is csak hangzatos beszédeket hallunk majd a Steam Machine kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)