Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - VR demóval jön az Ace Combat 7

|

A Bandai Namco repülős csodája biztosan jön, de eddig nem tudtuk, hogy milyen formában. A fejlesztők beugrottak, hogy kicsit meséljenek a műsor előtt.

Hirdetés

Az Ace Combat 7 ott figyel a PlayStation Experience műsorának elején, így biztosan megjelenik majd a Sony fesztiválján. A fejlesztők egy Twitter üzenetben azt is elmesélték, hogy egy VR demóval lépnek fel.

A bejelentés után a producer, Kazutoki Kono megerősítette, hogy az Ace Combat 7 támogatja majd a PS VR fejest, de nem lesz kötelező a játék élvezetéhez. Akinek nincs meg a felszerelés az nyugodtan repkedhet majd a normál verzióval. Egy apró képet is kaptunk, ami azt mutatja, hogy hogyan is néz ki a játék a pilóta szemszögéből.

A PlayStation Experience december 3-4-én lesz, természetesen minden fontos infót megírunk nektek itt, a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)