Hirdetés

Egy VR-élményt is kapunk az Alien: Covenant film mellé

|

Nem csak a mozitermekben akarják ránk hozni a frászt. A VR térben komoly borzalmak várnak majd ránk.

Hirdetés

Az Alien: Covenant filmhez kapcsolódóan érkezik majd egy VR-élmény, és mivel a Variety jelentése szerint egy fizetős programról lesz szó, valószínűleg valami komolyabbat kapunk egy 360 fokos videónál.

A termékért a Fox Innovation Lab felel majd, amely azt ígérte, hogy az összes nagyobb VR platformra kiadja. Jó hír a rajongóknak, hogy a VR kalandért is Ridley Scott felel, és David Karlak lesz a rendezője. 

"A nézők megtapasztalják majd a horror valódi jelentését, ahogy átverekszik magukat az idegen területen, és egy történeten, amiben minden döntésük tétje élet vagy halál lesz."

Reménykedjünk benne, hogy tényleg annyira parás lesz, mint ahogy a leírás előadja. A csapat előző VR programja, a The Martian megjelent Oculus Riftre, Vive-ra, és PS VR-ra, így nagyjából ezekre számíthatunk majd az Alien kapcsán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)