Hirdetés

Ark Park - jövőre mind átélhetjük a Jurassic Park élményt

|

Az Ark: Survivol Evolved kalandjátékot alapul vevő Ark Park sokaknak válthatja valóra a gyerekkori álmát.

Hirdetés

A Snail Games játékfejlesztő cég, a Jurassic Parkhoz hasonló komplex, virtuális világot teremtett dinoszauruszokkal és más, kihalt állatokkal. Ha szeretted a filmeket, ezt is imádni fogod.

Az Ark Park előzetesében bemutatott világ tényleg lenyűgöző és még több lehetőséget rejt magában, mint ahogy az elsőre tűnik.

A parkot felfedezhetjük a gyalog, járművel és ha úgy adódik, akár egy dinó hátán is. Ezeken a kirándulásokon egyedül vagy multiplayer módban, a barátainkkal is részt vehetünk.

Míg barangolunk az őslények között, úgynevezett Gene Cube nevű tárgyakat találhatunk szerte a világban, amikből később új, értékes lényeket zsebelhetünk be. Bár konkrétan nem árulták el a fejlesztők, hogy mi egyebet kell még csinálni a génkockákkal, annyi biztos, hogy a gyűjtögetésen túl az eszünket is be kell vetni az őslény vadászatban.

A génkockáknak köszönhetően a vad dinoszauruszokat úgymond fejleszteni tudjuk és létrehozhatunk szelídített példányokat, amikkel interakciókat hajthatunk végre saját, magán simogatónkban, és etethetjük is őket a nélkül, hogy mi magunk válnánk vacsorává.

A simogatóban elhelyezett állatok külsejét kedvünk szerint módosíthatjuk, továbbá készíthetünk róla fotókat a Snap módban, ahol még szelfibotunk is van. Ennél a pontnál kapcsolódik össze az Ark Park, a Survivol Evolved és a Scorched Earth játékokkal. Utóbbi kettőből ugyanis átköltöztethetjük a különböző lényeket, az Ark Park simogatójába.

A dinós móka 2017-ben érkezik majd, ennél pontosabb dátumot egyelőre nem árultak el a készítők. Viszont az már biztosnak tűnik, hogy PlayStation VR-on, Oculus Riften és HTC Vive-on is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)