Hirdetés

Batman: Arkham VR tesztek - a Sötét Lovag adja el a PSVR-t?

|

Bár csak néhány hónapja jelentették be, már többen úgy emlegetik a Batman: Arkham VR-t, mint a PSVR egyik meghatározó élményét.

Hirdetés

A Rocksteady egy elég érdekes VR-spinoffal zárta le a kifejezetten sikeres Batman Arkham szériát, ma pedig az is kiderült, milyen lett a nyomozásra épülő élmény. Az első tesztek szerint ugyan mechanikailag egy rendkívül egyszerű játékról van szó, a virtuális valóságba nagyon meggyőzően vezet be.

Az egyik leggyakrabban felhozott kritika a játék hossza (vagy inkább rövidsége) annak ellenére, hogy erről előre tudtunk, illetve a sztori után még másfél órányi tartalmat oldhatunk fel. Abban viszont mindenki egyetértett, hogy a Batman: Arkham VR grafikailag ott van a szeren, ami kiváló alapot teremt annak, hogy tényleg Bruce Wayne világában érezzük magunkat. Számszerűsítve így látták a dolgot a kritikusok:

Gamespot - 7
Destructoid - 6.5
God is a Geek - 8
Metro - 6
IGN - 7.2
GamesRadar+ - 4/5
Digital Spy - 4.5/5
Trusted Reviews - 4/5
Game Infromer - 7.5
Metro - 6

Mit gondoltok, melyik lehet az a játék, ami miatt tömegesen rendelik majd a PSVR-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)