Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a VR küldetéshez a játékot sem kell megvenned

|

Az Infinity Ward készít egy VR küldetést a PS VR-hoz. Eddig ugyebár úgy volt, hogy csak az Infinite Warfare tulajdonosainak jár az extra kaland, de most kiderült, hogy ez koránt sincs így.

Hirdetés

Az Activision hivatalos blogján a kiadó tudatta velünk, hogy a Call of Duty: Infinte Warfare VR küldetése, a Jackal Assault ingyenesen letölthető lesz minden PS VR tulajdonos számára. Nem kell tehát megvenni hozzá magát a teljes játékot sem.

November 4-től mindössze annyit kell majd tennetek, hogy ellátogattok a PlayStation 4 PS VR Store részlegébe, és onnan már le is tölthetitek a Jackal Assault VR élményt ingyen és bérmentve. Persze ahhoz, hogy játszhass vele még mindig szükséged lesz a VR felszerelésre, de legalább pénzt nem kötelező költened a játékért.

A Jackal Assault egyszerre jelenik meg a Call of Duty: Infinite Warfare-rel, ami november 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)