Hirdetés

DiRT Rally - jön a PlayStation VR támogatás

|

VR-ban autós játékkal játszani mindig élvezetes, és ezt hamarosan a PS4-esek a DiRT Rallyval is átélhetik.

Hirdetés

Bár a Driveclub VR nem olyan szép, mint szeretnénk, azért az az élmény, hogy egy tökéletesen kidolgozott autóban ülünk, fantasztikus. A Gran Turismo Sportban is lesz VR támogatás, és hamarosan a DiRT Rally is megkapja egy fizetős DLC-vel. 

A játék PC-s változata játszható Oculus Rifttel, így a Codemasters ki tudta kísérletezni, mi hogyan működik jól. A 9,99 dollárnak megfelelő összegbe kerülő DLC megvásárlása után a teljes játékot játszhatjuk VR-ban, minden autóval, bármely pályán mehetünk. Ugyanezen csomag hozza el a Co-Driver módot, melyben egy második játékos a navigátor szerepét kapja, és gombnyomással adhat instrukciókat a sofőrnek. A fenti trailer megmutatja, milyen lesz a PSVR mód, és úgy látszik, a látvánnyal kapcsolatban sem túloz - kb. így néz ki egy PSVR-os cím PlayStation 4 Pro-n. Az újonnan boltokba kerülő, de csak néhány viszonteladónál kapható dobozos kiadás eleve tartalmazni fogja a kiegésztítőt. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)