Hirdetés

DriveClub VR - bejelentették, íme az első részletek

|

Igaznak bizonyultak a pletykák és feltételezések, valóban létezik a DriveClub VR, amit a Sony most hivatalosan is megerősített a PlayStation VR-hoz.

Hirdetés

Március végén sokunk szája lekonyult, mikor befutott a hír, hogy a Sony bezárja a DriveClub fejlesztőcsapatát, az Evolution Studios-t, viszont a srácok új otthont találtak maguknak a Codemasters berkeiben és a versenyjáték sem maradt felügyelet nélkül, a Sony biztosította a játékosokat a folyamatos támogatásról. Sőt, egy áprilisi ESRB-szivárgásból az is kiderült, hogy jó eséllyel a VR-változatot sem kell temetnünk.

A Sony ma a japán PlayStation Blogon erősítette meg, hogy létezik a DriveClub VR, sőt, az októberben megjelenő PlayStation VR egyik nyitócíme lesz, legalábbis Japánban biztos, mert a többi régióval kapcsolatban nem tartalmazott a közlemény felvilágosítást. Ami viszont még szerepelt benne az egy ígéret, miszerint a VR-verzióban az eddigieknél is realisztikusabb 3D audio hangzást, pilótafülke nézetet és számos új pályát kapunk. Az alábbi képek már ebből a kiadásból származnak: 

A DriveClub VR tehát a jelenlegi információink szerint október 13-án jelenik meg Japánban a PlayStation VR társaságában, de bizonyára Európában és Amerikában is számíthatunk majd rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)