Hirdetés

Elite: Dangerous - Oculus Rift és a világűr

|

Az Elite: Dangerous is játszható lesz az Oculus Rifttel, és egy trailerben már meg is nézhetjük, hogy mit jelent ez.

Hirdetés

Az Elite: Dangerousnek megvan a maga fura előélete az Oculus Rifttel. A játékot fejlesztő Frontier korábban támogatta az Oculus Rift építését, de aztán dobta a dolgot a SteamVR kedvéért.

Később kiderült, hogy a Frontier mégis tovább támogatta a Riftet, csak nem beszélhettek erről, amíg a VR kütyü fejlesztői be nem jelentették az Elite: Dangerous támogatását. Úgy néz ki, hogy ezt külön be kellett jelenteni, annak ellenére, hogy amúgy a játék már régóta tesztelhető volt az Oculus Rift fejlesztői verzióján.

Senkinek nincs joga haragudnia a vásárlóra, ha éppen fogalma nincs arról, hogy most akkor lesz-e Elite a Riftre vagy sem.

A Frontier szerette volna tisztába tenni a dolgot, ezért adták ki a fenti trailert, ami egyébként elképesztően jól néz ki, mi pedig csak reménykedünk, hogy a megjelenés után is ennyire odaleszünk majd érte.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)