Hirdetés

Gran Turismo Sport - csak egy része kap VR-támogatást

|

Bár a Gran Turismo Sport biztosan rendkívül hangulatos lesz egy PlayStation VR headsettel, a készítők inkább úgy döntöttek, nem az egész játékot ültetik át a virtuális valóságba.

Hirdetés

Nemrég tartott a Sony egy nagyszabású bemutatót az európai sajtónak, ahol a GS színeiben Paca vette szemügyre a PlayStation 4 Prót, de természetesen a PSVR headseteket sem hagyta otthon a gyártó. Az egyik játék, amivel bemutatták az új konzol és a kijelző kettőse által nyújtott élményt, a Gran Turismo Sport volt, de mint kiderült, nem minden versenyünket élhetjük majd át a virtuális valóságban.

Erről a sorozat alkotója, Yamauchi Kazunori mesélt a Eurogamernek, a Polyphony Digital mellett valódi versenyautókat is vezető szakember pedig azt is elárulta, miért döntöttek így.

"Ez a játék egy része lesz. Az egyik dolog, amire rájöttünk a fejlesztés és a VR-ral való munka alatt az volt, hogy ha az egész játékot VR-ban játszhatóvá tennénk, az nagyon megterhelné a játékosokat. (...) lesz egy VR Tour mód, amit beépítünk a játékba. Ez mutatja majd meg a VR-effekteket"

- mondta Yamauchi.

A PlayStation VR felhozatalában ugyan már van egy korlátozások nélküli versenyjáték, a Driveclub VR, de ettől függetlenül valószínűleg sokan örültek volna, ha maguk választhatják meg, a Gran Turismo Sport mekkora hányadát játsszák végig a headsettel.

Mit gondoltok, jól döntöttek a készítők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)