Hirdetés

Hitman GO VR bejelentés - bérgyilkos a virtuális valóságban

|

Miután a legtöbb platformot már meghódította a Square Enix népszerű puzzle-stratégiája, a Hitman GO, a 47-es ügynök most a virtuális valóságot vette célba.

Hirdetés

Mivel mobilokon hihetetlenül népszerű volt a Hitman GO, ezért a Square Enix úgy döntött, hogy kibővíti a logikai játék platformjainak listáját, így született meg a Hitman GO: Definitive Edition, ezzel azonban még nincs vége a 47-es ügynök puzzle-stratégiák világába tett látogatásának. 

A Square Enix a PAX Easten jelentette be, hogy a Hitman GO a virtuális valóságba is belekóstol: a mobilosok a Samsung Gear VR keretében vehetik ki a részüket kedvenc bérgyilkosunk taktikázásából, míg a többieknek rendelkezniük kell egy Oculus Rifttel a használatához, ugyanis a Hitman GO VR sem a PlayStation VR-t, sem a SteamVR-t nem támogatja, kizárólag az Oculust. Egyelőre nem sokat tudunk az új verzióról, csupán annyit, hogy a kamera forgatható az analóg karokkal és a kontrollerrel zoomolhatunk vagy előre hajolhatunk, hogy közelebbről is megnézzük a GO dioráma-szerű környezetét, mintha csak társasoznánk a virtuális valóságban. 

A Square Enix információi szerint a Hitman GO VR május 11-én fog megjelenni az említett eszközökre és a Rifteseknek 10 dollárjába (~2800 forintjába), a Gear VR-tulajoknak pedig 8 dollárjába (~2200 forintba) fog kerülni a körökre osztott Hitman kaland. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)