Hirdetés

És te voltál már szerencsétlenkedő titkosügynök?

|

Egy nagyon stílusos és szórakoztató logikai játék érkezik I Expect You To Die címmel a VR eszközökre, ami pont a VR hiányosságaiból csinál viccet. Meg a titkosügynökök életéből.

Hirdetés

Maga a játékmenet nem mutat olyan nagy újdonságokat. Az I Expect You To Die egy szabadulószoba stílusú logikai puzzle játék, ahol egy titkosügynököt játszunk. Szivar, Martini és minden, ami ezzel jár. Meg bomba a kesztyűtartóban.

A játék legnagyobb erőssége, hogy kihasználja a VR gyengeségét. Hiába van már mozgásérzékelős irányítás, az esetek többségében csak furán csapkodva mozognak előttünk kezeink, ami mondjuk teljesen magyarázható reakció, amikor a visszapillantó tükörből egy lézercélzó fénye égeti homlokunkat. Zseniális, hogy nem veszi magát komolyan, a hangulat alapján máris kedvet kaptunk hozzá, nézzétek meg a trailert a fenti képre kattintva.

Az I Expect You To Die december 6-án érkezik Oculus Riftre és PS VR-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)