Hirdetés

Minecraft - heteken belül jön az Oculus Rift támogatás

|

A Microsoft a Minecraft Windows 10-es változatának első születésnapján jelentette be, hogy hamarosan natív VR támogatással játszhatjuk a pixeles csodát.

Hirdetés

Ha valaki nagyon szerette volna kipróbálni a Minecraftot a virtuális térben, annak eddig is volt rá lehetősége, hiszen a Samsung Gear VR-nak köszönhetően a játék mobilos változata már április óta lehetővé teszi ezt, és ha akartuk, egy Oculus Rifttel is elindíthattuk a játékot.

A néhány héten belül érkező frissítésnek hála egy jóval optimalizáltabb, simább megoldást kapunk majd, ami valószínűleg néhány extra funkciót is rejt majd a jelenleg alkalmazott megoldások mellett, hála a Rifthez járó kamerának, amely képes a térben követni a headset mozgását.

Ezen kívül a Minecraft hivatalos oldalán már az Oculus Touch kontroller is ott figyel, és bár konkrétumokat egyelőre nem árultak el a fejlesztők, nyilvánvaló, hogy terveik vannak a mozgásérzékelős kontrollerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)