Hirdetés

Oculus Rift - előbb lesz a boltokban, mint hogy minden előrendelő megkapná

|

Még mindig nem sikerült mindenkinek kiküldeni a megrendelt Oculus Riftjét, de már a viszonteladók is türelmetlenkednek.

Hirdetés

A március végén "megjelent" Oculus Riftre nagyon nagy volt az érdeklődés, az Oculusnak problémái adódtak azzal, hogy mindenkit kiszolgáljon. A leggyorsabbak közül sokan csak most, több mint egy hónappal a megjelenés után foghatták kezükbe az eszközt, viszont lesznek olyanok, akik egészen júniusig nem kapják majd meg.

A cég ettől függetlenül bejelentette, hogy jövő héttől "nagyon limitált számban" május 7-étől elérhetővé teszi a kezdőcsomagot az Egyesült Államokbeli Best Buy boltokban, valamint május 6-ától az Amazonon és a Microsoft Store-on keresztül. Felajánlották, hogy aki már előrendelte korábban a hivatalos honlapon keresztül, viszont az említett boltokban sikerrel vásárolja meg, az lemondhatja rendelését, de megkapja a beígért extrákat: az Eve: Valkyrie Founder's Packet és az elsőbbséget az Oculus Touch előrendelésénél. Nagyon fura ez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)