Hirdetés

Oculus Touch - megvan az ár és a megjelenési dátum?

|

Várhatóan a mai Oculus Connect rendezvényen jelentik be, mennyibe kerül majd és mikor jönnek az Oculus Riftet kiegészítő kontrollerek, de egy viszonteladó idő előtt elárult mindent.

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok az Oculus Rifttel kapcsolatos hírekre, érdemes lesz ma este 7-kor visszanézni a GSO-ra, mert akkor kezdődik a következő Oculus Connect esemény. Ennek középpontjában valószínűleg a Touch áll, mely a VR-szemüveg sokat halogatott, mozgásérzékelős kontroller-párosa.

Az Amazon a hivatalos bejelentés előtt kiszivárogtatta a megjelenési dátumot és az árat. Ez még persze nem hivatalos információ, de nem lepődünk meg nagyon, ha ugyanezt halljuk este. Az adatlapon dátumként november 23-a szerepel, az ár pedig 189,99 angol font, mely jelenleg kb. 67 ezer forintnak felel meg. Magyar árat nehéz becsülni, hiszen még a szemüveg sem kapható nálunk hivatalosan (pedig úgy volt, hogy szeptemberben jön), de egy 80 000-es tippel valószínűleg nem lövünk nagyon mellé.

Az Oculus Rift az Egyesült Királyságban 549,99 fontba kerül. Ha ehhez hozzáadjuk a kontrollereket, 739,98 fontnál járunk, ami még mindig nem több a HTC Vive 769,99 fontos áránál - a különbség viszont aránylag minimális. Árban mindenképp a PS VR nyer, viszont ennek megvan a maga oka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)