Hirdetés

Oculus Touch - itt a hivatalos ár és megjelenési dátum

|

Az Oculus Rift kontrollereit az év végén fogjuk tudni megvásárolni. Már aki.

Hirdetés

Ezekben a percekben is zajlik az Oculus Connect, melyen a cég virtuális valóság eszközének közeljövőjéről hallhatunk ezt-azt. Ahogy várható volt, bejelentették a Touch kontrollerekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Ellentétben a korábban hallott pletykákkal, az eszköz december 6-án jelenik meg, és 199 dollárba fog kerülni (az ár nagyjából stimmelt). Jár hozzá a VR Sports Challenge és a The Unspoken nevű játék, 360 fokban használhatjuk, egy 79 dollárba kerülő, harmadik szenzor vásárlásával pedig egy szobányi területen lesz képes érzékelni tevékenységeinket.

Lesznek olyan játékok, amik csak támogatják, de olyanok is, melyekhez kötelező használni. 

Mivel ahhoz, hogy egy teljes szobában szabadon mozoghassunk, és ne forduljon elő, hogy a kontrollerek kikerülnek a szenzorok látószögéből, három szenzorra van szükség, egy teljes, a HTC Vive-val egyenértékű Oculus-csomag drágább, mint a konkurencia terméke. Reméljük, az élménnyel kompenzálja az árkülönbséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)