Hirdetés

Hamarosan érkezik a VR-ban való lazításra kitalált Perfect

|

A Perfect célja nem más, mint hogy rendkívül megnyugtató tájakra kalauzoljon el a virtuális valóságban, egyelőre még csak a PSVR, de hamarosan több más headset segítségével.

Hirdetés

A virtuális valóságot nem csak arra használhatjuk, hogy a mindennapokban lehetetlen izgalmakat éljünk át, hanem különböző terápiás célok mellett akár teljesen el is lazulhatunk egy headsetet felvéve. Ezt szolgálja a VR-ra szakosodott nDreams legújabb alkotása is.

Ahogy a fenti launch traileren is láthatjátok, a Perfect - ami egy korábbi program, a Perfect Beach egy kibővített változata -, egyetlen célja, hogy minél jobban ellazítsa a játékosokat, ennek érdekében pedig lélegzetelállító tájakban gyönyörködhetünk háborítatlanul. A Move kontrollerekkel - illetve a másik két eszköz esetén a saját eszközeikkel - pedig kár néhány lépést is tehetünk a három pályán és néhány interaktív elemet is megpiszkálhatunk. A PlayStation VR-on Amerikában december 13-án, nálunk pedig 20-án debütáló élmény egyébként pénteken (azaz 16-án) megjelenik HTC Vive-ra, valamikor később pedig Oculus Riftre is.

Nektek bejönnek az ilyen minimális játékmenettel bíró VR-élmények?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)