Hirdetés

Így fognak kinézni a PlayStation VR játékok

|

Megjelent az első adag PlayStation VR-kompatibilis játék borítója, amin a menő artworkök mellett fontos infókat is találunk majd arról, milyen hardverre lesz szükségünk hozzájuk.

Hirdetés

Az E3 tájékán a Sony elárulta, melyik játékokat nyüstölhetik majd az újdonsült PlayStation VR tulajdonosok rögtön a rajt napján, amik közül több is megjelenik majd dobozos formában is. Ezek közül négyhez kiadták a hivatalos borítókat is, amiket érdemes lesz alaposabban is megnézni a vásárlás előtt.

Ahogy az Until Dawn: Rush of Blood, a RIGS: Mechanized Combat League, a Hustle Kings VR és a PlayStation VR Worlds dobozképén is láthatjátok, a fejlécben helyet kapott egy plusz információs csík, amin feltünteti a kiadó, hogy az adott játék PSVR-kompatibilis, vagy esetleg kötelező hozzá a headset.

Egy másik buborékban pedig egy képen is láthatjuk, milyen kiegészítőkre lesz szükségünk az adott játékhoz, beleértve a PlayStation Camerát és a Move kontrollereket is, már ahol kellenek.

Ti beszerzitek majd valamelyiket a PSVR októberi megjelenésekor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)