Hirdetés

PlayStation VR unboxing - mi van a csomagban?

|

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit rejt a PlayStation VR doboza, és mi fogad a fólia feltépése után, akkor ebből a videóból most megtudhatod.

Hirdetés

Már csak két hét választ el bennünket attól, hogy kipróbálhassuk a Sony-féle VR sisakot, a PlayStation VR-t. A megjelenés előtt azért érdemes megnézni, hogy mit rejt a doboz. Pont ez fog most kiderülni a Core szett felbontásakor.

Az Egyesült Államokban és Kanadában a Core csomagban lesz egy Headset, vezetékes sztereó fejes, és hogy az egészet kipróbálhasd lesz benne egy PS VR Demo lemez. Utóbbi 18 darab kipróbálható játékot tartalmaz majd, mint a Here They Lie és a Battlezone.

A PlayStation VR várhatóan 2016. október 13-án jelenik meg a szerencsésebb országokban. Ti ezt választjátok majd, vagy inkább a PC-s Oculus Rift, HTC Vive duó valamelyikében hisztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)