Hirdetés

Razer OSVR - két játék is jár az első előrendelőknek

|

A Razer elkezdte felvenni az OSVR headset új változatára vonatkozó előrendeléseket, a leggyorsabbaknak pedig egy kis ajándékkal is kedveskednek.

Hirdetés

Korábban az volt a terv, hogy még ebben a hónapban meg is jelenik a Razer OSVR felturbózott, ám még mindig inkább fejlesztőknek szánt változata, a Hacker Development Kit 2. Ehhez képest csak most indultak el az előrendelések, de cserébe nem csak magát a headsetet kaphatjuk meg.

A leggyorsabb előrendelők, azaz akik július 28-áig, vagy a készlet erejéig lecsapnak a HDK2-re, a Descent: Underground című lövöldét és a Radial G névre hallgató versenyjátékot is megszerezhetik. Persze az ár tekintetében megint nem jártunk túl jól, hiszen míg a Razer OSVR 400 dollárba kerül az USA-ból rendelve, az európai vásárlóknak már egy jóval komolyabb, 500 eurós összeget kell kicsengetniük, amit Magyarországra még egy 32 eurós szállítási díj is súlyosbít. Aki viszont ennek ellenére beruház egy ilyen VR-eszközre, annak augusztus 12-étől kezdve adja fel a csomagját a gyártó.

A vásárlói érdeklődés szempontjából persze nem túl jó, hogy a Razer egy külső gyártóra számít, hogy a konkurenciához hasonló mozgásérzékelős kontrollert építsen vagy csatlakoztasson a headsethez, ahogy exkluzív játékok helyett is arra várnak, hogy a platform nyitottságának hála érkeznek majd rá ütős élmények.

Szerintetek az OSVR felveheti a versenyt az Oculus Rifttel és a HTC Vive-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)