Hirdetés

Resident Evil 7 - akár VR-ban is végigviheted

|

A Capcom elárult egy csokornyi információt arról, hogy miként támogatja majd a Resident Evil 7 az egyes platformokat, így szóba került a PS4 Pro, az Xbox One S és a VR is.

Hirdetés

Bár számos részlettel már tisztában vagyunk a Resident Evil 7-et illetően - például ismerjük a gépigényt és tudjuk, hogy rejtvényekből sem lesz hiány -, még mindig rengeteg a kérdőjel, amelyből pár fontosabbat most maga a Capcom válaszolt meg nekünk. 

Elsőként a kiadó újfent megerősítette, hogy a Resident Evil 7-tel az a céljuk, hogy visszatérjenek a vérfagyasztó gyökerekhez, amikor még igencsak számolni kellett, hogy mennyi golyónk maradt.

Az újgenerációs RE Engine-nek köszönhetően pedig ezt a hátborzongató hangulatot minden eddiginél nagyobb részletességgel be tudják mutatni. A Capcom horrorjátéka teljes mértékben támogatni fogja a PlayStation VR-t és nem csak egy részét élvezhetjük majd a virtuális valóságban a játékmenetnek, hanem minden tartalmat.

Az elhagyatottnak hitt ház atmoszféráját pedig magasabb grafikai minőséggel élvezhetjük, ha rendelkezünk PlayStation 4 Próval és/vagy Xbox One S-sel. Mindkettő támogatni fogja a HDR opciót, azonban a 4K módot csak a Sony erősebb masinája tudja majd. Legalábbis ami a konzolokat illeti, ugyanis a Resident Evil 7 PC esetében Windows Store-ra is elérhető lesz, támogatja a 4K-t, valamint a HDR-t. A Windows Store-os változattal mellesleg az elmentett állást is megoszthatjuk az Xbox One-nal.

A Resident Evil 7 megjelenés január 24-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)