Hirdetés

Resident Evil 7 - nem lesz teljesen PSVR-exkluzív

|

Ha valaki PlayStation VR-t vásárol, akkor exkluzívan férhet hozzá a Resident Evil 7 VR-módjához. Legalábbis egy ideig biztosan.

Hirdetés

Olyan fontos híreken vagyunk túl a Capcom játékával kapcsolatban, mint a Resident Evil 7 gépigény, a demó népszerűsége vagy a PlayStation 4 Pro támogatása, de arról nem kaptunk bővebb felvilágosítást a bejelentés óta, hogy egészen pontosan mi a helyzet a PlayStation VR-ral, hiszen az új Resident Evil esetében exkluzivitást emlegettek az E3-on. 

Ez valóban igaz is, azonban a Resident Evil 7 VR-módja nem végleg lesz PSVR-exkluzív, csupán egy meghatározott ideig élvezi majd a Sony VR-eszközének vendégszeretetét. A Facebookon felbukkant reklám alapján a Resident Evil 7 egy éven keresztül kizárólag PlayStation VR-ra lesz elérhető: 

A Resident Evil 7 megjelenése január 24.én esedékes, azonban a PlayStation VR már jóval előbb, idén október 13-án megérkezik. Ti ki fogjátok próbálni az új Resident Evilt VR-ban is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)