Hirdetés

RIGS Mechanized Combat League - nézd meg az első félórát

|

Több, mint félórán keresztül nézhetjük, hogy milyen az, ha a Titanfall robotjait keresztezzük a Guerrilla Games stílusával és a PlayStation VR-ral. Ez a RIGS: Mechanized Combat League.

Hirdetés

A Killzone: Mercenary-t jegyző Guerrilla Cambridge egy igencsak különleges koncepciót választott ki a PlayStation VR játékának, ugyanis a RIGS Mechanized Combat League lényege, hogy egy hatalmas arénában harcolhatunk egymással egyedi robotokat irányítva, mindezt sci-fi környezetben, amely a virtuális valósággal ötvözve hiánypótló. 

Az eddigi látnivalók alapján a VR robotharc akár a jövő egyik izgalmas sportja is lehet, legalábbis Arekkz vadonatúj videója alapján hatalmas mókának tűnik. Az ismert YouTuber belevetette magát a PlayStation VR-exkluzív RIGS játékmenetébe és meg is mutatja az érdeklődőknek az offline karriermód első 35 percét, amelybe belefért a játék intrója, a tréning és láthatunk némi akciót is. Minden aréna öt perces, két részre oszlik és két háromfős csapat mérheti rajta össze az erejét, az egyes robotok pedig természetesen egyedi képességekkel és loadoutokkal rendelkeznek. 

A RIGS: Mechanized Combat League a PlayStation VR nyitócíme, ott van az eszköz mellé csomagolt lemezen található játékok között. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)