Hirdetés

Robinson: The Journey - új videó a dínós VR-kalandról

|

Néhány hét múlva érkezik a PS4.exkluzív VR-kalandjáték, addig viszont egész sok minden kiderül még ebből az új fejlesztői videóból.

Hirdetés

A Robinson: The Journey a legutóbbi információ alapján november 8-án jelenik meg PlayStation VR-ra. A dínós kalandjátékról újabb fejlesztői videót osztott meg a Sony, így kaptunk egy kis ízelítőt a lenyűgöző játékvilágból.

A valóságtól igencsak elrugaszkodott környezetben Robinsonként rengeteg érdekes és változatos helyszínt deríthetünk fel. A csapat tagjai még - hiszen Robinsonnak kell legalább egy útitárs - egy repkedő robot és egy kis dínó. A Crytekes srácok a játékból kiemelt klipek mellett háttérinfót is megosztanak, érdemes megnézni a fenti videót.

Azért nem mindennapos gameplay, amikor prehisztorikus környezetben repkedő robotunk útbaigazításai alapján különböző futurisztikus cuccokat gyűjtünk be, nem mellesleg házi kedvenc dinónkra baseball sapkát rakhatunk. Ki ne szeretne ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)