Hirdetés

Az Oculus bemutatta az Epic, a 4A Games és a Ready at Dawn új játékait

|

Teljesen őrült robotos lövölde, apokaliptikus Oroszország, és multis kompetitív sportjáték. Ezek jönnek az Oculus Riftre.

Hirdetés

Az Oculus megtartotta tegnap saját sajtókonferenciáját, ahol egy sor új VR játékkal mutatta be, mennyire jó is lesz Oculus Rift tulajdonosnak lenni 2017-ben. Vannak itt címek az Epictől, a Metro fejlesztőitől, és még a The Order: 1886 csapatától is.

Első körben itt az Epic csodája, egy humoros robotos lövölde, ami a Robo Recall címet kapta. A játékos célja, hogy a lehető legstílusosabban lőjön és verjen szét mindent, ami mozog. Ezt már olyan nagyon nem lehet elrontani.

A Robo Recall egyébként ingyenesen letölthető lesz minden Oculus Rift tulajdonosnak 2017. első negyedévében.

A következő a Ready at Dawn csodája, amivel így elsőre nem igazán tudunk mit kezdeni. A trailer alapján egy erősen sztori orientált kalandra tippelnénk, de a weboldal szerint a Lone Echo egy kompetitív sport lesz.

Az utolsó a sorban a Metro fejlesztőinek az Arktika.1,amiről már olvashattatok nálunk tegnap az esti órákban. Röviden összefoglalva ez egy jövőben játszódó poszt-apokaliptikus kaland az emberek és mutánsok lakta Oroszországban. Az A4 Games nem rugaszkodott el túl messzire a gyökereitől.

Mindhárom játékhoz szükség lesz az Oculus Touch eszközre, ami idén december 6-án jelenik meg 199 dollárért (nagyjából 56 000 Ft).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)