Hirdetés

Star Trek Bridge Crew - csúszik a megjelenés

|

Az Ubisoft ugyan korábban a gamescomon megerősítette, hogy novemberben érkezik a Star Trek: Bridge Crew VR játék, most azonban mégis visszakoznak és tolják a megjelenési dátumot.

Hirdetés

Az előzetes tervek szerint a játék november 29-én jelenne meg, az Ubisoft azonban egy igen kevéssé bő lére eresztett közleményben tudatta a rajongókkal az Ubiblogon, hogy a jövő hónapban még semmiképp ne számoljanak a U.S.S. Aegis hídjának irányításával.

A Star Trek: Bridge Crew-val belekóstolhatunk, hogy a csillaghajó kapitányok életébe, a hídról irányíthatjuk az eseményeket, ahogyan azt mellesleg a 2000-es évek elején megjelenő Star Trek: Bridge Commanderrel tehettük.

Ezúttal természetesen összetettebb élményre számíthatunk a statikus egy helyben ülős játékmenettel szemben, a Bridge Crew-ban ugyanis számos feladattal is megbízhatnak a kooperatív küldetések során előfordulhat, hogy tisztet alakítunk aki parancsokat követ, így kiemelt szerepet kap majd a csapatmunka, ahogyan azt egy jó Star Trek játéktól várhatjuk.

Vagyis elméletileg várhatunk, de hogy valóban beváltja majd a trekkerek előzetes reményeit arra csak 2017-ben derül fény, a játék ugyanis jövőév március 14-ig csúszni fog. Az Ubisoft azzal indokolta döntését, hogy a lehető legjobb játékélményt szeretnék nyújtani a rajongóknak.

A Star Trek Bridge Crew megjelenés tehát 2017. március 14-én várható PlayStation VR-ra, Oculus Rift-re, and HTC Vive-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)