Hirdetés

Star Wars Battlefront - átnevezték az X-Wing VR játékot

|

Bár az alapjátékból kimaradtak az űrcsaták, a PlayStation VR-os változatba bekerülnek, viszont a Criterion és az EA nem elégedettek a címmel, ezért átkeresztelték, hogy egyértelműbb legyen a Zsivány Egyeshez való kötődés.

Hirdetés

A nyáron nem csak az derült ki, hogy a Star Wars Battlefront negyedik kiegészítő csomagja, a Scarif a decemberben mozikba kerülő új Star Wars filmmel, a Zsivány Egyessel foglalkozik majd, de az Electronic Arts az E3-on bejelentette a PlayStation VR-t megcélzó VR-játékot, az X-Wing VR-t is. 

A Criterion Games a DICE segítségével fejlesztette a Star Wars Battlefront PSVR-hoz készült változatát, amelyről túlságosan sok konkrétumot a bejelentéskor nem hallhattunk, de annyit azért megerősítettek, hogy egy X-szárnyú pilótájaként repkedhetünk az űrben. Most az EA blogján közzétett posztból megtudhattuk a fejlesztőktől, hogy átkeresztelték a projektet, hogy jobban felhívja a figyelmet a Zsivány Egyessel való kapcsolatra. Az új név Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission lett, James Svensson producer szerint pedig erre azért volt szükség, mert a Rogue One ugyanabban az időszakban játszódik, mint az alapjáték és azóta sikerült eredményesen együttműködniük a LucasFilmmel a kapcsolat kiépítésében.

Svensson elárulta továbbá a küldetés egyik nagy pillanatát is, amikor egy X-Szárnyú pilótafülkéjében éljük át egy csillagromboló megtámadását. A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet december 15-én debütál hazánkban, viszont a Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission megjelenésére csak valamikor az ünnepek alatt számíthatunk. Aki rendelkezik a Battlefront egy példányával, az ingyen megkapja, de szükséges hozzá a PlayStation VR megléte is, amely októberben érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)