Hirdetés

Tethered - cuki stratégia készül PSVR-ra

|

A Tethered már az E3-on is bemutatkozott, a kis brit csapat, a Secret Sorcery játéka viszont hamarosan elkészül, így néhány új részletet is megtudtunk róla.

Hirdetés

A PlayStation VR-ra érkező játékok között lesznek komolyabb címek is, a Tethered viszont talán egy fokkal kevésbé komor élménnyel vár minket. A stratégiában a végtelenül aranyos Peepek felett kell őrködnünk, ami egy érdekes VR-élményt nyújthat majd.

Ahogy azt a frissen kiadott fenti trailerben is láthatjátok, napközben nyersanyagokat gyűjtünk és építkezünk, hogy felkészüljünk az éjszakára, amikor is a Tethered világának gonoszabb lényei támadnak majd a Peepekre. A PSVR segítségével egészen egyszerűvé tették a stratégiai játékok irányítását, ami eddig konzolon mindig problémát okozott. Csupán rá kell néznünk a lényre, akinek utasítást szeretnénk adni, majd a neki kijelölt feladat helyére, és már egy gombnyomással el is küldhetjük következő tennivalója felé.

A különleges nézetnek hála beleélhetjük magunkat a jótékony szellem szerepébe is, aki fentről vigyáz a Peepjeire. Hogy mindez milyen élményt nyújt, azt még idén októberben, tehát maximum néhány héttel a PlayStation VR megjelenése után ki is próbálhatjuk.

Nektek hogy tetszik eddig a Tethered?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)