Hirdetés

The Climb - megjelent a Crytek hegymászós VR játéka

|

Akinek tériszonya van, annak erősen javasolt, hogy ne nézzen le, különben soha többé nem fogja fejére húzni az Oculus Riftet.

Hirdetés

A The Climb gyönyörű. Elképesztő tájak rajzolódnak ki előtted, illetve mögötted és alattad. Mondjuk talán jobb is, ha nem gyönyörködsz bennük sokáig. Inkább csak nézz felfelé, és arra figyelj, hogy hova teszed a kezed.

Ha van egy Oculus Rifted, és kipróbálnád a virtuális hegymászás élményét, akkor a The Climb a te játékod.

Ha tériszonyod van, akkor nagyon javasolt, hogy ne nézz le, hiszen egy VR játékban azért komolyan el lehet szédülni, és kritikus esetben még be is ájulhat az, aki különösen retteg a magasságtól. Főleg ez lesz az oka annak, hogy én ezt soha nem fogom kipróbálni.

A fenti trailer egyébként a The Climb megjelenését ünnepli, és egy új helyszínt, a Canyot is bemutatja. A játékot csak PC-re, az Oculus Home üzletén keresztül tudod megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)